Sportief op maat

Samen bezig zijn zorgt voor teamspirit, voor inspiratie en motivatie. De Amsterdam ArenA biedt u in de maand juni verschillende mogelijkheden om uw werknemers of zakenrelaties sportief uit te dagen. Ga de strijd aan en profileer u als winnaar!

AMSTERDAM ARENA VOETBAL EXPERIENCE

Wilt u een actief programma als break of ter aanvulling van een plenaire sessie? Stel dan een eigen programma samen uit onze voetbalmenukaart. De onderdelen zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Meedoen kan in sportieve kleding maar ook heel goed in een maatpak. Combinaties met de inzet van een Ex-international zijn te bespreken.


ARENA 5-TEGEN-5 SETTING

In de zomermaanden wordt er in het stadion een voetbalsetting gecreerd met 4 volwaardige boardingvelden. Deze velden van 20 x 30 meter met kunstgras, worden centraal in het stadion neergelegd en tevens is direct voor de dug-out van Ajax een cateringsetting opgebouwd. Een perfecte setting voor een sportief uitje of teambuilding activiteit. Al te huur vanaf € 2.500,- voor een half uur ontvangst, één uur zuivere speeltijd en één uur 3e helft! Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.


ANDERE MOGELIJKHEDEN OP EN ROND HET VELD

Gaat u voor een pure voetbalervaring? Of wilt u gewoon lekker sportief bezig zijn? Hoe dan ook, wij bieden u en uw team een aantal unieke mogelijkheden in de Amsterdam ArenA. Neem contact op en bepaal hoe u uw zakenrelaties sportief uitdaagt!