Label Paardenburg


Paardenburg speelt al ruim 300 jaar een belangrijke rol in de horecageschiedenis van Ouderkerk aan de Amstel. De koks werken met verse en kwalitatief hoogstaande seizoen producten. Altijd puur bereid en zoveel mogelijk duurzaam en uit de streek.



Wilt u tijdens uw vergadering genieten van een klassiek drie gangen diner? Ook dit is een van de mogelijkheden die Label in samenwerking met Brasserie Paardenburg biedt.

Tijdens deze compleet verzorgde dag serveren wij verse koffie, thee, Chaudfontaine rood en Chaudfontaine blauw. Tijdens het ontvangst en in een van de pauzes worden er zoetigheden geserveerd zoals roomboterkoekjes, mini muffins en brownies en mini stroopwafels.

Daarnaast kunt u genieten van een heerlijk sit down drie gangen diner. Tijdens het diner kan er gebruik gemaakt kunnen worden van ons Hollandse bar assortiment. Bij het diner heeft u de keuze uit de volgende menu’s:

MENU KLASSIEK


Voorgerechten:
Romige paddenstoelensoep met truffel en huisgemaakte crostini
Salade van kropsla en romaine, met avocado kippendijen en knoflook croutons
Asian sashimi van zalm met ingelegde radijs, oosterese dressing, geroosterde sesam en wakame chips

Hoofdgerechten:
Parelhoen met linquine pasta, seizoensgroenten en madere jus
Gebakken Rib-Eye met knoflook, seizoensgroenten en pepersaus
Op de huid gebakken zalmfilet met aardappelmousseline, gebakken spinazie en beurre blanc

Nagerechten:
Mousse van donkere chocolade met een crumble van pistache en vanille ijs
Lemon pie
Crème brulee van kaneel met vanille ijs


MENU brasserie


Voorgerechten:

Proeverij van voorgerechten

Hoofdgerechten:
USA Steak met bonne femme garnituur en bearnaisesaus
Ribe-Eye met knoflook aardappelmousseline, seizoengroenten en jus van rode wijn
Gamba pil pil met kreeften pasta, antiboise en zeekraal

Nagerechten:
Proeverij van dessert
★ Mousse van donkere
chocolade met een crumble van pistache, vanille ijs en karamel


MENU exclusief

Voorgerechten:
Carpaccio van rund met truffelmayonaise, rucola, pijnboompitten en Parmezaan
Gerookte zalm met wasabi mayonaise, rode ui, kruidensla en haringkaviaar
Hollandse garnalen met jonge kropsla, toast en een garnalenkroketje

Hoofdgerechten:
Kalfssukade met een stamppot van rauwe andijvie, eigen jus en krokant kaantje
Gebakken scholfilet met vongole, aardappel mousseline, seizoensgroenten en saffraan saus
Parelhoen suprême met groene groenten, aardappeltaart en truffeljus


Nagerechten
Huisgemaakte brownie met crème suisse en walnotenijs
Limoen panna cotta met rood fruit compote
Witte chocolademousse met frambozencompote



Een combinatie van netwerken en dineren is ook een mogelijkheid bij ons. Een uitermate geschikte vorm van dineren vinden wij in dit geval een walking dinner. In samenwerking met Brasserie Paardenburg brengen wij uw avond naar een hoger niveau.

Voor de invulling van het diner kan er een combinatie gemaakt worden van zowel koude als warme gerechtjes. De gerechten bieden voor ieder wat wils en bestaan uit zowel vlees, vis en vegetarisch. De gerechtjes worden uitgelopen in komschaaltjes of op kleine bordjes. Onderstaand een aantal opties. Er kan gekozen worden tussen 4, 5 of 6 gangen. Tijdens het diner kan er gebruik gemaakt worden van ons Hollandse bar assortiment.

Voorbeeldgerechten

★ Gerookte eendenborst met aardappel/appel vinegraitte en kruidensla
★ Blini met gerookte zalm, wasabi mayonaise en haring kaviaar
★ Bruschetta classic: met parmaham antibiose, gerookte zalm en eendenlever
★ Kreeftentartaar met remouladesaus en gegrild brioche brood
★ USA Steak met ratatouille en bearnaisesaus
★ Mini hamburger met truffelmayonaise, kropsla, tomaat, komkommer en rode ui
★ Gamba spiesje met ratatouille en antibiose doperwtencress
★ Gebakken zeebaars met kruidenrisotto en groene asperges antibiose
★ Gebakken roodbaars met paprika schuim, bladspinazie en parmaham
★ Bisque met rivierkreeft en bosui
★ Truffelsoepje met gebakken paddenstoelen en bieslook



Ook voor een borrel kunt u bij ons terecht. Borrelen met uitzicht over het veld is de unieke belevenis voor uw gasten. Maak uw borrel nu nog exclusiever met luxe bites van Brasserie Paardenburg. Bij dit arrangement zit onbeperkt Hollandse bar. Daarnaast zal er bij dit arrangement een plateau met luxe belegde crostini’s en een plank met onderstaande bites geserveerd worden.

Lolly van geitenkaas ingelegd in honing en sesamzaad         
Spiesje gerookte rib-eye met kerrie mayonaise                                             
Spiesje zalm met haringkaviaar en crème fraîche                                 
Spiesje caprese                                                                                 
Lolly van meloen en serranoham       
                             

Daarnaast kunt u het arrangement zelf nog uitbreiden met diverse luxe bites.

Vlees

Tartaar van beef met gebakken kwartelei, truffelmayonaise
Gerookte ribeye met zoetzuur en Mierikswortel
Lamsrack met tartaar van aubergine en munt
USA steak met krokantje van rozeval en bloemkool créme
Mini hamburger met truffelmayonaise


Vis

Blini met gerookte zalm, haringkaviaar en crème fraîche
Gemarineerde zalm in gin en jenever met appel
Tartaar van gamba en chorizo met rode peper, gember en shiso
Glaasje kabeljauw met gemarineerde aspergeschillen in truffel
Tataki tonijn, krokante zeewier en wasabimayonaise 
Glaasje coquilles op een bedje van wakame en een truffelschuim


Vegatarisch

Cappuccino van kokos met paprika room
Blini met tomatenkaviaar, crème fraîche en Basil Cress
Rouleau van courgette, aubergine en paddenstoelen mix
Krokante geitenkaas aceto balsamico


Wilt u dit uitbreiden met buitenlands gedistilleerd, een cocktailbar of gin-tonic bar? Dit is bij ons ook mogelijk.