Label Green


LABEL GREEN IN SAMENWERKING MET JONATHAN KARPATHIOS

De meest duurzame en eerlijke keuze voor uw dag of avond

Edel Spijs is de foodpartner op gebied van lekker en duurzaam. Aan het stuur van dit reizend foodtheater staat Jonathan Karpathios. Jonathan zet groenten in de keuken op nummer 1. Alles zo biologisch, eerlijk en duurzaam mogelijk. Verwacht eerlijke, heerlijke gerechten uit het hart van deze groene chef, en dat proef je. Daarnaast heeft Jonathan jarenlange ervaring in de catering opgebouwd. En dat maakt het verschil. De kok is geen cateraar en de cateraar is geen kok, daarom haalt Jonathan letterlijk alles uit de ‘kas’ van lokale ondernemers rechtstreeks naar de Amsterdam Arena.



Wilt u tijdens uw vergadering genieten van een uniek buffet in duurzame vorm? Ook dit is een van de mogelijkheden die Label in samenwerking met Jonathan Karpathios biedt.

De gehele dag serveren wij verse koffie, thee, Chaudfontaine rood en Chaudfontaine blauw. Tijdens het ontvangst en in een van de pauzes worden er zoetigheden geserveerd. Daarnaast kunt u genieten van een heerlijk New Style Buffet van Jonathan Karpathios. Het buffet bestaat uit een combinatie tussen hapjes op tafel, een groot saladebuffet, uitgelopen hoofdgerechten en een uitgebreid dessertbuffet.



Wilt u tijdens uw vergadering genieten van een duurzaam en eerlijk vier gangen diner? Ook dit is een van de mogelijkheden die Label in samenwerking met Jonathan Karpathios biedt. De gehele dag serveren wij verse koffie, thee, Chaudfontaine rood en Chaudfontaine blauw. Tijdens het ontvangst en in een van de pauzes worden er zoetigheden geserveerd.

Daarnaast kunt u genieten van een heerlijk sit down vier gangen diner. Tijdens het diner kan er gebruik gemaakt kunnen worden van ons Hollandse bar assortiment. Bij het diner heeft u de keuze uit de volgende vier menu’s:

Menu 1

Carpaccio watermeloen – rucola – fetakaas – avocado olie
Soep van knolselderij – truffel – groene kruiden
Gebakken parelhoen – crème van aardappel – gebakken paddenstoelen – haricot verts
Citroentaartje – verse bramen – yoghurtijs
(vis optie: kabeljauwfilet – dezelfde garnituur – witte wijn botersaus)


Menu 2

Tomatensalade – mozzarella – komkommer
Wilde spinaziesoep – knoflookcrouton – tuinkers
Gebraden kalfsentrecote – gepofte aardappel – geroosterde wortel – doperwtjes mosterdjus
Gemarineerde aardbeien – hangop – basilicum – merengue
(vis optie: zeebaarsfilet – zelfde garnituur – antiboise dressing)

Menu 3

Salade van rode bietjes – appel – yoghurt – granaatappel
Pompoensoep – pompoenpitpoeder – tuinkers – croutons
Krokant gebakken buikspek – geroosterde bieten – dikke frites
Gepocheerde peer – citroencrème – yoghurt ijs – amandelen
(vis optie: heilbotfilet – dezelfde garnituur – venkel beurre blanc)


Menu 4

Buratta – groene salade – citroenolie - radijs
Aardappelsoep – prei – bieslook
Gebraden scharrelhoen – gestoofde kool – pompoencrème – hazelnootjes – eigen jus
Warm appeltaartje – amandelspijs – vanille roomijs - gesuikerde amandelen
(vis optie: gegrilde scholfilet – dezelfde garnituur – hollandaise saus)


Vegetarische optie
Tarte tatin van ui – geitenkaas – gerookte hollandaise – zwarte olijf



Een combinatie van netwerken en dineren is ook een mogelijkheid bij ons. Een uitermate geschikte vorm van dineren vinden wij in dit geval een duurzaam en eerlijk walking dinner tijdens of na uw vergadering. In samenwerking met Jonathan Karpathios brengen wij uw dag/avond naar een hoger niveau.

Wij serveren de gehele dag verse koffie, thee, Chaudfontaine rood en Chaudfontaine blauw. Tijdens het ontvangst en in een van de pauzes worden er zoetigheden geserveerd.

Voor de invulling van het diner kan er een combinatie gemaakt worden van zowel koude als warme gerechtjes. De gerechten bieden voor ieder wat wils en bestaan uit zowel vlees, vis en vegetarisch. De gerechtjes worden uitgelopen in komschaaltjes of op kleine bordjes. Tijdens het diner is er sprake van Hollandse bar.

Gerechten

Romeinse sla – Parmezaanse kaas – knoflook mayonaise - croutons
Rilette van makreel – bietjes – appel – augurk – croutons
Soep van pompoen – kokos – koriander pompoenpitten
Krokant eitje – hollandaise – gedroogde ham
Zacht gegaard buikspek – geroosterde bietjes – gerookte uiencrème waterkers
Crème brulee - met zwarte peper


Vegetarische opties

Romeinse sla – Parmezaanse kaas – knoflook mayonaise – croutons
Buratta – wilde tomaatjes – basilicum olie – citroen
Soep van pompoen – kokos – koriander pompoenpitten
Krokant eitje – hollandaise saus – bloemkool
Geroosterde wortel – venkel – sinaasappel - waterkers
Crème brulee - met zwarte peper



Voor een duurzame en groene borrel kunt u bij ons terecht. Borrelen met uitzicht over het veld is de unieke belevenis voor uw gasten. Maak uw borrel nog exclusiever met de groene borrelbites van Jonathan Karpathios. Een duurzame borrel met Hollandse bar en een assortiment van onderstaande hapjes. Bij het arrangement kan er een keuze gemaakt worden uit 3 verschillende hapjes.

★ Bieterballen
★ Bitterballen
★ Samosa’s   
★ Krokante chickenwings 
★ Plateau kaas (harde geitenkaas, harde schapenkaas & koemelkkaas)             
★ Grillworst met tafelzuur van Kesbeke  
★ Portie leverworst met tafelzuur van Kesbeke   
★ Pitabrood met Baba Ganoush, tzaziki en humus

Wilt u dit uitbreiden met buitenlands gedistilleerd, een cocktailbar of gin-tonic bar? Dit is bij ons ook mogelijk.