Label Express


Een compleet verzorgde dag op een unieke locatie

De gehele dag serveren wij verse koffie, thee, Chaudfontaine rood en Chaudfontaine blauw. Daarnaast zullen er tijdens twee momenten zoetigheden geserveerd worden zoals mini muffins en brownies, mini stroopwafels en roomboter koekjes.

Wilt u hier nog een extra moment met zoetigheden aan toevoegen, wilt u een luxer assortiment zoetigheden - denk hierbij aan variatie aan zoetigheden zoals bonbons, bokkenpootjes of luxe koeken, of wilt u hier frisdranken aan toevoegen? Dit is uiteraard mogelijk.De gehele dag serveren wij verse koffie, thee, Chaudfontaine rood en Chaudfontaine blauw. Daarnaast zullen er zoetigheden geserveerd worden zoals mini muffins en brownies, mini stroopwafels en roomboterkoekjes. Later op de dag zal er een luxe broodjeslunch geserveerd worden met vers fruit een assorti aan luxe belegde broodjes, yoghurt, melk en jus d ‘orange, een chocoladesnack en pepermunt.

U kunt uw arrangement naar eigen wens vormgeven door er een van de losse componenten aan toe te voegen zoals een healthy bar, verse smoothies of taart.

Mocht u de broodjes willen vervangen voor een warm buffet, dan bieden wij bij het Label Express Vergaderarrangement een saté of Indonesisch of Satébuffet aan.


SATÉ BUFFET

Kipsaté; van gemarineerde en geroosterde kippendijen (3 stokjes p.p.)
Satésaus, gebakken uitjes en atjar
Geserveerd met frites, kroepoek, mayonaise en stokbrood.

INDONESISCH BUFFET

Bami Goreng met kip; gebakken fijne mie met kip, ei en groenten
Nasi Kuning; gele rijst gestoomd in kokos met o.a. sereh, laos en salamblad
Ajam Ketjap; Malse dijfilet in ketjapsaus
Daging Rendang; zacht gestoofd rundvlees in pittige kokossaus
Sambal Goreng Udang; garnalen in kokossaus
Sambal Goreng Telor; hardgekookte eieren in kokossaus en kemirinoten
Tumis boontjes; knapperige boontjes en mais in sojasaus
Atjar Ketimun; zoetzure mix van komkommer, courgette en paprikaOok voor een borrel kunt u bij ons terecht. Borrelen met uitzicht over het veld is de unieke belevenis voor uw gasten. Bij dit arrangement zit onbeperkt Hollandse bar. Daarnaast zullen de tafels gevuld zijn met luxe zoute koekjes en notenmelanges. Verder worden er Hollandse bittergarnituren uitgelopen.

Wilt u dit uitbreiden met buitenlands gedistilleerd, een cocktailbar of gin-tonic bar? Dit is bij ons ook mogelijk.