Borrelen


In de decembermaanden halen wij alles voor u uit de kast om uw evenement uniek te maken. Het culinair, de presentatie en de aankleding brengen een evenement naar een hoger niveau. Onze cateraars verrassen u niet alleen met heerlijke, pure en verse producten, maar ook met een eigenzinnige presentatie en unieke ‘look’ en ‘feel’, want eten doet u in eerste instantie met uw ogen. Van ons mag u alles verwachten!

Kerstborrel arrangement

Laat u verrassen door onze hapjes die passen bij uw gelegenheid. Perfect als aperitief, bij feestelijkheden of gewoon omdat u er zin in heeft.


Welkom

Onze medewerkers ontvangen u met een glas bubbels.


dranken

★Heineken bier en Heineken 0.0 ★Tormaresca Paiara huiswijnen ★Diverse frisdranken & sappen

★‘Tap uw eigen water’ uit onze watertapjes die gevuld zijn met smaken als: munt, citroen & sinaasappel


borrelhappen

Eenhaps-cheeseburgers op kleine sesambolletjes ★ Mini kaassouffléMini frikandel met mayonaise,
De traditionele bitterbal met mosterd ★ Bamihapjes


tafelgarnituur

Op de tafels plaatsen wij onder andere chips van verschillende groenten


ASSORTIMENT

Ons assortiment wisselt dagelijks en wordt door onze chef-kok samengesteld. Het gepresenteerde menu is een voorbeeldmenu van wat wij aanbieden en kan op maat gemaakt worden
Wij zijn duurzaam

20 tot 35% van de milieubelasting en uitstoot van broeikasgassen komt door de productie en consumptie van voedingsmiddelen. Om die reden hechten wij veel waarde aan een goede afkomst van onze producten en het beperken van de zogenaamde ‘foodmiles’ door lokale biologische leveranciers te gebruiken. Ons assortiment bezit vele keurmerken zoals het MSC vis keurmerk, MRIJ rundvlees keurmerk en Fairtrade keurmerk. Ook is Maison van den Boer in het bezit van het internationale keurmerk ‘Green Key’ dat wordt gebruikt in de toerisme- en recreatiebranche.