ArenA Tournament 2018


ARENA TOURNAMENT 2018

6-tegen-6 voetbaltoernooi


Heb je er altijd al eens van gedroomd om zelf in de ArenA te voetballen? Dan is dit je kans om samen met relaties of je collega’s, in een 6-tegen-6 setting, de strijd aan te gaan met andere bedrijven tijdens het ArenA Tournament 2018!

Op maandag 30 april, de dag na de laatste thuiswedstrijd van Ajax, organiseren wij het ArenA Tournament 2018 in een unieke setting van 4 velden op de beroemde grasmat in het stadion. Proef de sfeer van het stadion, een professionele warming-up en begeleiding door Sjaak Swart en ervaar hoe legendarische voetballers van Ajax, Oranje en internationale topclubs hun opwachting maakten in het stadion. 

Je kunt je als bedrijf met een team opgeven van maximaal 10 personen, bestaande uit 6 vaste spelers, 3 wisselspelers en een keeper. De kosten bedragen € 1200,- excl. Btw per team inclusief catering.


Wat krijg je hiervoor?

• Groepsfoto op het veld
• Bedrijfslogo op de stadionschermen
• Professionele warming-up en begeleiding door  “Mister Ajax”  Sjaak Swart
• Heerlijk BBQ buffet en drankjes inbegrepen

Het programma:

16.00 uur Inloop via Hoofdingang E, door de mixed zone en betreed via de officiële spelerstrap het stadion
17.00 uur Gezamenlijke warming up door Sjaak Swart en start voetbaltoernooi
19.00 uur Start finale wedstrijd & derde helft
19.30 uur BBQ buffet op het veld
21.30 uur Einde eventInteresse in een eigen voetbalwedstrijd, toernooi of sportieve activiteit op maat? Bel ons op: 020-3111306 of stuur een mail naar sales@amsterdamarena.nl