Zakelijk

Amsterdam ArenA Congrescentrum

Voor elke gelegenheid een zaal

Groots uitpakken met een evenement of vergaderen? In het ArenA Congrescentrum is een ontmoeting er altijd één in stijl. De strakke lijnen, warme verlichting en subtiele inrichting van de zalen geven een bijzondere uitstraling.

Bekijk onze zalen

Doeltreffend vergaderen

Een prestigieuze locatie met een adembenemend uitzicht over het stadion. Kies voor het ArenA Congrescentrum om exclusief te vergaderen. Zowel doordeweeks als bij evenementen bieden wij u een indrukwekkende VIP-plaats.

Bekijk de arrangementen

congres op maat

Laat uw gasten de grootsheid van de Amsterdam ArenA ervaren tijdens uw evenement. Combineer de capaciteit van onze zalen met het bijzondere decor van het stadion. Dit maakt uw verhaal extra indrukwekkend.

sportief op maat

Teamspirit, inspiratie en motivatie door samen sportief bezig te zijn. We bieden u een aantal unieke mogelijkheden om de sportieve strijd aan te gaan met collega's of zakenrelaties.

feestdagen op maat


Combineer de hospitality van Amsterdam ArenA Congrescentrum met een uniek IJsbeelden Festival! Van zaterdag 10 december 2016 tot en met zondag 5 februari  2017 vindt dit internationale ijssculpturen evenement plaats op de Arena Boulevard in Amsterdam. Een uniek evenement ook voor zakelijk publiek.