actieve tour met voetbalspelletjes

De Kidstour is een actieve tour voor jongens en meisjes van 5 t/m 12 jaar en is ideaal voor kinderfeestjes. In 2 uur tijd gaan de kids op pad door de ArenA met hun ArenA-paspoortje vol vragen en opdrachten en komen langs alle highlights van het stadion. Via de spelerstunnel lopen de kids naar de dug-out en staan oog in oog met de magie van de ArenA. Vervolgens mag er in de Ajax kleedkamer* gezeten worden op een echte spelersstoel en in de perskamer mogen de kids zich als de trainer van hun voetbalhelden wanen. De kinderen spelen daarnaast verschillende voetbalspelletjes en worden getrakteerd op een drankje en wat lekkers. In de Gallery of Fame zijn de belangrijkste bekers en mooiste shirts van Ajax te bewonderen en om deze leuke middag helemaal compleet te maken krijgen de kids een mooie souvenir mee voor thuis.Feestelijk afsluiten

In het FEBO Boulevard restaurant kunnen de kinderen genieten van een kindermenu met daarin een portie frites, een snack naar keuze en een leuke verrassing. Ook wordt een kan limonade geserveerd en krijgen de kids een lekkere ijshoorn als toetje.

Let op: het FEBO Boulevard restaurant sluit om 17.00 uur, maar uiteraard is het mogelijk om voorafgaand aan de Kidstour te reserveren via boulevard@febo.nl


Goed om te weten
  • Reserveren voor de Kidstour is verplicht en kan online via onze webshop. Let op: reserveer ruim van tevoren, want de Kidstours zijn populair.
  • De Kidstours gaat door als er minimaal 10 kinderen zijn en wordt aangevuld tot maximaal 22 kinderen. Indien mogelijk maken wij leeftijdsgroepen.
  • Op Ajax trainingsdagen gelden er aangepaste vertrektijden en op wedstrijddagen is de Gallery of Fame minder toegankelijk.
  • *De Ajax Kleedkamer is helaas niet toegankelijk op trainings- en wedstrijddagen.

Klik hier voor het wedstrijdprogramma van Ajax.
PRIJZEN KIDSTOUR
Kinderen (5-12 jr) Ouders/begeleiders
Ticketprijs € 15,- € 9,50
Kindermenu FEBO Boulevard € 5,95 per menu
TIJDEN KIDSTOUR

Vertrek Hoofdingang E

Woensdag, zaterdag & zondag 13:45 15:45
Let op:

Op de volgende wedstrijddagen zijn er geen Kidstours:
Ajax – Feyenoord: 21 Jan 2018
Ajax – ADO: 25 Feb 2018
Ajax – Heerenveen: 11 Maart 2018
Ajax – AZ: 29 April 2018


Gesloten dagen:
21 maart 2018 vanwege een event.
Op 27 april 2018 is de Amsterdam ArenA volledig gesloten.
23 mei t/m 27 mei 2018 is de Amsterdam ArenA gesloten vanwege het concert van de Toppers.
26 juni t/m 27 juni 2018 is de Amsterdam ArenA gesloten vanwege het concert van Ed Sheeran.
12 juli t/m 14 juli 2018 is de Amsterdam ArenA gesloten vanwege het concert van Kensington.