Vacature: Coördinator Crowd Operations

Wij zijn op zoek naar een Coördinator Crowd Operations
                       

Werken in de Amsterdam ArenA betekent werken in een bijzondere omgeving die voortdurend in beweging is en aan verandering onderhevig. De Amsterdam ArenA is een levendig bedrijf waarin de ene uitdaging de voorgaande opvolgt. Amsterdam ArenA is een "State of the Art" multifunctioneel megatheater van internationale allure.Doel van de functie

Voorbereiden, uitvoeren en afwikkelen van activiteiten met betrekking tot Safety, Security en Services voor evenementen, conform interne richtlijnen en procedures en wet- en regelgeving, zodat bezoekers veilig en onbezorgd evenementen in de Amsterdam ArenA kunnen bezoeken en er tijdens de evenementen een veilige werkomgeving voor werknemers is. Je rapporteert aan de Manager Crowd Services.

kernTaken en verantwoordelijkheden


·         Je stelt, in overleg met de organisator en event manager, instroom-, inzet-, veiligheids-, accreditatie- en serviceplan op met betrekking tot stewarding en parking.

·         Je controleert inzet en opkomst met HR partners, verzorgt evenementenbriefings en checkt of oplevering van het stadion naar wens is.

·         Je stuurt, als hoofd bedrijfshulpverlener, de commandokamer aan op het totaalproces van een evenement in nauwe samenwerking met politie, organisator en event manager. Je rapporteert tijdens een evenement binnen de projectorganisatiestructuur aan de event manager.

·         Je evalueert de operatie in de commandokamer per evenement en neemt proactief de leiding in het verbeteren van de operatie. Tevens draag je zorg voor de afwikkeling van eventuele openstaande punten en klachten uit het evenement. 

·         Je initieert en realiseert ideeën voor innovaties die bijdragen aan het verbeteren van de organisatie/werkzaamheden en de bezoekersbeleving.

·         Je fungeert als aanspreekpunt voor diverse externe partijen zoals toeleveranciers, hulp- en nooddiensten en beveiligingsorganisaties

·         Je draagt, als hoofd bedrijfshulpverlening samen met de andere HBHV-ers, zorg voor de organisatie van de bedrijfshulpverlening en de planning en uitvoering van ontruimingsoefeningen.

·         Je bent aanspreekpunt namens de ArenA voor de personele inzet tijdens het evenement.
Je bewaakt expliciet de kwaliteit van het personeel en de operatie op het gebied van Safety, Security, Services en komt met plannen om de operatie te verbeteren. Daarbij geef je opleidingen en trainingen aan het evenementenpersoneel.

Gedragskenmerken

Communicatief vaardig       
Klantgericht                             
Proactief
Innovatief
Flexibel                                               
Overtuigend                            
Samenwerkingsgericht

wij vragen

HBO werk- en denkniveau.
Minimaal 3 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare functie.
Kennis van beveiligings- en evenementen branche en de daarbij behorende wet- en regelgeving en Microsoft Office 365.
Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Duurzaamheid en duurzaam werken hebben wij hoog in het vaandel staan daarom verwachten wij dat al onze medewerkers handelen/werken vanuit die gedachte.

Wij bieden

Een afwisselende baan in een dynamische organisatie met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Stuur dan je sollicitatie met CV via e-mail naar solliciteren@amsterdamarena.nl ter attentie van Sandra van Kooten.

Vragen?

Mocht je naar aanleiding van deze advertentie nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Willem Hegen (Manager Crowd Services), telefoonnummer 020-311 1312.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.