Medewerker met affiniteit voor processen en financien (32-40 uur)

Wij zijn op zoek naar een MEDEWERKER MET AFFINITEIT VOOR PROCESSEN EN FINANCIEN
(32-40 UUR)
                       

De Amsterdam ArenA is en blijft volop in ontwikkeling. Onze ambitie is om met behulp van data een output gestuurde organisatie te worden en daarbij vervult het bedrijfsbureau een centrale rol. We zijn op zoek naar een collega die ons daarbij komt versterken.Doel van de functie

Je ondersteunt bij het continu verbeteren van werkprocessen in zowel de facilitaire organisatie als in de evenementenorganisatie om te komen tot (betere) stuurinformatie. De vraag van de gebruiker staat daarbij centraal. Je inventariseert wensen en denkt na over oplossingen zodat beter gefundeerde besluiten genomen kunnen worden. Je hebt een signalerende rol in het bewaken van de doelstellingen en neemt initiatief tot het aandragen van een passende oplossing. Op basis van data adviseer je collega’s en management proactief.

Naast de genoemde ontwikkeling ben je primair verantwoordelijk voor het up to date houden van het huur- en serviceregister, het maken van calculaties van huur- en servicekosten en het voorbereiden van de facturatie. Inzicht in, en transparantie van, de kosten zijn daarbij van essentieel belang. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het periodiek opleveren van managementinformatie en stuurinformatie van de facilitair organisatie.

kernTaken en verantwoordelijkheden

• Je signaleert knelpunten in de bedrijfsvoering en adviseert over het verbeteren van werkprocessen en systemen en helpt bij het implementeren daarvan;
• Je beschrijft werkprocessen in zowel de facilitair organisatie als de evenementenorganisatie en helpt bij het digitaliseren hiervan;
• Je verzorgt periodieke rapportages;
• Je houdt mutaties in het huur- en serviceregister bij en calculeert en begroot de huur- en servicekosten en maakt deze gereed voor facturatie en verzorgt de eindafrekening;
• Je neemt deel aan projecten en ondersteunt daarbij op het gebied van data en financiën;
• Informatie verzamelen, registreren en analyseren m.b.t. kosten en opbrengsten.

Gedragskenmerken

Wij zoeken iemand die goed in ons team past. Het is daarom belangrijk dat jij positief, flexibel, een teamspeler en een aanpakker bent. Je bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren en weet waar nodig ook draagvlak te creëren en te motiveren. Je hebt overzicht, je overziet je verantwoordelijkheden en het werk dat gedaan moet worden, doorziet het gehele proces en weet hierin structuur aan te brengen. Je draagt oplossingen aan en bent in staat om verbeterslagen door te voeren. Je bent goed met cijfers, analytisch en resultaatgericht.   

wij vragen

Je hebt een HBO opleiding afgerond, bij voorkeur in een bedrijfskundige of financiële richting. Je bent toe aan de tweede stap in je carrière en hebt bij voorkeur kennis van facilitair en/of evenementprocessen.

Wij bieden

Het bedrijfsbureau is volop in ontwikkeling. We zoeken iemand die ons daarbij kan helpen maar ook flexibel is als gaandeweg de gekozen route wijzigt. Om die reden zijn we op zoek naar iemand die ons één jaar (met kans op verlenging) komt ondersteunen.

Interesse?

Stuur dan je sollicitatie met CV via e-mail naar solliciteren@amsterdamarena.nl ter attentie van Sandra van Kooten.

Vragen?

Mocht je naar aanleiding van deze advertentie nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Meindert Slagt (Manager Bedrijfsbureau) op telefoonnummer 020-311 1329.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.