Comedy @ de ArenA

De meest exclusieve Comedyshow van NL

Een show voor slechts 500 man in een levensgrote Amsterdam ArenA. Op 30 juni kun je één van de gelukkige aanwezigen zijn. Stand-Upper Howard Komproe wordt bijgestaan door collega-comedians
Eric van Sauers, Sanne Wallis de Vries en Mike Boddé. Comedy @ de ArenA belooft de meest exclusieve Comedyshow van het jaar te worden.Howard Komproe, Stand-Upper van het eerste uur, kijkt hier met gemende gevoelens naar. "Comedy komt het best tot z'n recht in een intieme setting. Als het té groot wordt, schiet het z'n doel voorbij en neigt het meer entertainment te worden". Niets mis mee natuurlijk, maar Howard geeft echter de voorkeur aan oldschool Comedy! 

Comedy @ de ArenA
Om z'n standpunt kracht bij te zetten, speelt hij op 30 juni in de Amsterdam ArenA, maar dan in een verrassende en intieme setting. Er is slechts ruimte voor 500 man uitzinnig publiek. Bijgestaan door Eric van Sauers, Sanne Wallis de Vries en Mike Boddé belooft het een onvergetelijke, eenmalige gebeurtenis te worden. 

Howard Komproe
Howard is een van de pioneers op het gebied van Stand-up Comedy in Nederland. Begin jaren '90 trad hij al op in het club en partycircuit. Later sloot hij zich aan bij Comedytrain, het toonaangevende collectief in dit genre. 

Inmiddels zette Howard projecten als de LULverhalen, PADOEM-PATSSS en de onliner show op. Ook maakt hij samen met Roué Verveer, Murth Mossel en Jandino, deel uit van Caribbean Combo. Comedy @ de ArenA is zijn nieuwste project. 

Kaarten voor Comedy @ de ArenA zijn vanaf 18 april 2017 om 10.00 uur te koop via Ticketmaster.nl. Voor meer informatie kijk je op www.ticketmaster.nl