Betalen met de ArenACard

In het stadion betaalt u met de ArenACard. Dit is een chipkaart waar een tegoed op zit van € 10,00, € 20,00 of € 50,00 euro.

U koopt een ArenACard met uw pinpas/credit card bij één van de 20 automaten in het stadion. Wilt u contant betalen? Ga dan naar één van de verkooppunten.


Meer over de ArenACard

Eten en drinken

Bij de verkooppunten van Catering Club kunt u terecht voor bier, wijn, fris, en warme dranken. Ook verkopen zij snacks als broodjes hamburger, patat en broodjes kroket.

De 6 Vemo Catering kiosken verkopen vers belegde broodjes. En ook hier kunt u bier, wijn, fris, en warme dranken bestellen.

Op de tweede ring West, ter hoogte van vak 406 verkoopt Mr. Long Vietnamese loempia’s, pansit, Kip Kung Fu, broodjes saté, hete kip en sushi.

Dineer in één van onze restaurants

Voorafgaand aan uw wedstrijdbezoek of evenement kunt u in stijl lunchen of dineren in één van onze restaurants. Let op: reserveren is verplicht.

Bekijk onze restaurants

Huur een zaal

Groots uitpakken met een evenement? Of met 10 man rustig vergaderen? Wij hebben de zaal voor u.

Uw gezelschap krijgt altijd een kijkje achter de schermen van Amsterdam ArenA.

Bekijk onze zalen

EHBO

Elke ring heeft 2 EHBO-posten. Eén aan de Noord- en één aan de Zuidzijde.

 

Toiletten

Toiletten zijn snel bereikbaar vanuit elk vak. De gehandicaptentoiletten bevinden zich bij Hoofdingang E en in de buurt van de plaatsen voor mensen met een mobiliteitsbeperking.

Roken en drinken

Op het gehele terrein van de Amsterdam ArenA geldt een rookverbod. Er wordt geen alcohol geschonken aan bezoekers onder 18 jaar.